راهکارهای مختلف جهت تشخیص ندای درون

توجه به قدرت درون-min

راهکارهای مختلف جهت تشخیص ندای درون

یکی از روش های اثربخش جهت تشخیص دادن ندای درون ، مراقبه می باشد. افراد در بیشتر مواقع تلاش خودشان را می ‌کنند تا بتوانند همه اتفاقات زندگی خود را به خوبی کنترل نمایند و سعی می کنند برای بهبود زندگی خود، یک برنامه ‌ریزی مناسب داشته باشند.

معمولا مردم صحبت کردن با خودشان را کار عجیب و غریبی می دانند ولی با این حال در بیشتر مواقع به صورت تخیلی و در دل خود، با خودشان به حرف زدن می پردازند و برای به آرامش رسیدن ندای درون خود تلاش بسیاری می‌کنند.
با اینکه ندای درون انسان شنیده نمی ‌شود، اما برنامه ریزی، انتقاد و فکر کردن درباره کارهای روزمره را شامل می شود. وقتی که شخصی می خواهد این مدیتیشن ها را با ندای درون خود داشته باشد و به مراقبه از آنها بپردازد، در نتیجه، دیگر جهت آرامش درونی خود، هیچ نگرانی نخواهد داشت.

زیرا مراقبه از ندای درون، باعث به وجود آمدن آرامش درونی برای فرد می ‌شود. در ادامه راه های متفاوتی را بیان می نماییم که شما با رعایت آنها خیلی سریع به یک آرامش درونی می‌ رسید. روش هایی که برای شما در نظر گرفته ایم شامل قسمت های مختلفی می باشد که به توضیح هر کدام از آنها می پردازیم.

توجه به ندای درون-min

توجه به ندای درون-min

قسمت اول: رمز و راز قدرت درون و پیدا کردن صدای داخلی شما

برای تشخیص دادن صدای درون و روش های مراقبه که در زندگی روزمره بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، می توان به موارد زیر اشاره کرد.

● بهتر است خودتان را از انتظارات دنیا کاملا جدا نمایید. شاید کار بسیار سختی باشد ولی به هر حال امکان پذیر می باشد. این مورد که شما چه کسی هستید و چه شخصیتی دارید، از طرز فکر بقیه افراد نسبت به شما به وجود می ‌آید. مثلاً کارهایی که در گذشته انجام داده اید و یا خاطراتی که در ذهنتان مانده است، نتیجه این تفکرات می باشد.

همچنین طرز تفکر دیگران نسبت به شما نیز وجود دارد که مربوط به زمان حال و گذشته می باشد. برای اینکه موفق شوید خودتان را به کلی از انتظارات دنیا جدا کنید، باید یک لیست را مرتب نمایید که پاسخ های متفاوت دیگران را در مورد اینکه شما چه کسی می باشید و شخصیتتان چگونه است، در آن ثبت کنید و سپس بر روی همه پاسخ ها، به خوبی تمرکز نمایید تا بتوانید بفهمید که در فکر و ذهن خودتان چه افکاری نقش بسته است و چیزی که بقیه افراد در مورد شما فکر می کنند به چه صورت می باشد.

● در جهت فعال کردن نیروی درونی خود بسیار بکوشید. برای این منظور، ابتدا باید تمرکز ویژه ‌ای بر روی برداشت های اولیه خود داشته باشید. آنگاه پاسخ شما به شناختی که از خود دارید، به طور کلی به دست می ‌آید که یک حس درونی نامیده می شود.

این حس درونی در حقیقت یک شهود می باشد که شما توانسته اید به آن دست پیدا کنید. این شهود می ‌تواند با ندای درون شما صحبت کند و خیلی خوب راهنمایی های لازم را برای انجام کاری که به جلو پیش می رود و یا احتیاط های واجب را به کار گیرد.

ما همیشه در درون خود دو حس داریم. یک حس فوری و یک ضد حس. معمولاً حس اولیه هر فرد را حس فوری می گویند. ولی ضد حس، یک تفکر می باشد که یک تصور اولیه در ذهن، جهت صدای درونی شخص است.

● مشخص کردن منبع اصلی همه صداهایی که می ‌شنویم و گوش دادن به ندای درون خودمان بسیار با اهمیت می باشد. اگر شما بتوانید به اندازه کافی ندای درون خود را مورد شناسایی قرار دهید، توانایی شناخت عقاید موجود نیز خود به خود به وجود می آید. ولی اگر نتوانید آن قدرت درون و صدای داخلی خود را شناسایی کنید و حس می کنید که عقاید آنها با یکدیگر جور در نمی ‌آیند، بنابراین این صداها، متعلق به بقیه افراد می باشد.

در صورتی که شما قادر نباشید برای عقاید مورد نظر خود، چهره‌ ای را در ذهن خود مجسم کنید، پس آن عقاید، به هیچ عنوان به ندای درون شما مربوط نمی شود. معمولا افراد خیلی مطیع نمی توانند صدای درونی خود را با صدایی که به آنها مربوط نمی شود، تشخیص دهند. در واقع فرد باید در شنیدن صدای درون خود، چهره مخصوص آن صدا را نیز در ذهن خودش تصور نماید.

پس باید استدلال های مورد نظر خود را یادداشت کنید تا بتوانید با بازنگری آن، چهره خود را با استدلال های فرد دیگر به خوبی تطبیق دهید.

● یکی دیگر از روش های مراقبه، صداهایی می باشد که اصلا مربوط به شما نمی باشد. با این همه صداهای مختلفی که شما می شنوید، باید بدانید که صدای درونی شما، با اهمیت تر از بقیه صداهای موجود می باشد. پس باید بتوانید بر روی صدای درونی خود بسیار متمرکز شوید و مابقی صداهایی که از محیط اطراف به گوشتان می ‌رسد را کاملا نادیده بگیرید و آنها را اصلا نشنوید. اگر صداهای دیگران و هر صدایی که از اطراف شما به گوش می رسد را بتوانید نادیده بگیرید، در این صورت، فقط ندای درون خودتان را می توانید حس کنید و به خوبی بشنوید.

شاید نتوانید صدای درونی خود را با صدای دیگران به خوبی تشخیص دهید. بنابراین باید از همه صداها دور باشید تا ذهن شما به آرامش درونی که لازم دارد، برسد. در اینجا تمرکز روی احساسات درونی، مهم می باشد که باید تلاش کنید آن تمرکز را به دست آورید.

برقراری ارتباط با ندای درون-min

برقراری ارتباط با ندای درون-min

قسمت دوم: برقراری ارتباط با صدای درونی شما و تقویت کردن ندای درون

برای اینکه قدرت ماوراء الطبیعه داشته باشیم، موارد زیر را مطرح می نماییم که در این زمینه بسیار مناسب می باشند. پس با دقت به آنها عمل کنید.

● در ابتدا شما باید بتوانید ندای درون خود را حس کنید. صدای درونی، همیشه از روی احساسات شما پدیدار می ‌شوند. شاید گاهی اوقات، بین صداهایی که در ذهن شما می باشد، با بدنتان تضادی را به وجود ‌آورد. در مواقعی که احساس می کنید صدای درونی شما می خواهد صحبت کند، آن زمان، جهت همکاری بسیار مناسب می باشد.

این امکان وجود دارد که صدای درون شما به یک سوالی که به شما هیچ ربطی ندارد، پاسخ دهد. بنابراین باید کمی صبر کنید یعنی در حدود یک دقیقه منتظر بمانید. زیرا آن صدا، ندای درون شما می ‌باشد.

● جهت تمرکز بیشتر بر روی ندای درون و گوش دادن به آن بدون این که حواستان پرت شود، بهترین راه این است که، چشمان خود را ببندید.

● دقت داشته باشید که تمام حواستان را بر روی صدای درونی خودتان متمرکز نمایید برای این کار، صدای درونی خود را باید از بقیه صدا ها متمایز کنید تا به قدرت درون خود کاملاً متمرکز شوید. نکته مهم این است که نظرات بقیه را که به گوشتان می ‌رسد، به کلی نادیده بگیرید. برای این کار چشمان بسته بیشترین کمک را به شما می کند.

● باید در تلاش باشید که به ندای درون خود به راحتی پاسخ دهید. یعنی بتوانید به خوبی با صدای درونی خودتان حرف بزنید. شاید شما با صدای بلند پاسخ خود را بدهید که باعث می ‌شود ذهن شما فقط روی صحبت کردن و پاسخ دادنتان متمرکز شود.

معمولاً ندای درون، افکار شما را به طور کامل می شناسد. پاسخ دادن به ندای درون با صدای بلند، بسیار طبیعی می باشد و در تشخیص صدای خود و صدای درونی تان به شما کمک شایانی می کند تا بتوانید به راحتی این دو را از هم تشخیص دهید.

● باید از ندای درون خود به خوبی پیروی کنید تا به یک آرامش درونی مناسب دست یابید. ندای درون حتی بهتر از خودتان، صدای قلبتان را می شناسد و تشخیص می دهد. پس نباید نسبت به آن بی توجه باشید. یکی از ویژگی های قدرت درون این است که می تواند به شما کمک کند و یک سری توصیه ‌های عاقلانه ای را ارائه دهد که شما دچار اشتباه و خطا نشوید.

در بعضی مواقع امکان دارد که شما مجبور شوید که از صدای درون خود تبعیت نکنید. برای مثال می‌ توان به عصبانی شدن و فریاد زدن سر رئیس شرکت، در هنگام اخراج شدن فرد اشاره کرد.

 

صحبت با ندای درون-min

صحبت با ندای درون-min

قسمت سوم: مدیتیشن ارتباط تنگاتنگ با خدا و راهنمای قدرت درون

در این قسمت هم روش های مختلفی را معرفی می کنیم تا شما بتوانید به خوبی از آنها استفاده کنید و قدرت درون و همچنین ندای درون خود را به خوبی بشناسید.

● ارسال نور به جهان هستی را جهت قدرت درون، هرگز فراموش نکنید.

● یک جهان زیبا را در ذهن خود مجسم کنید و جمله های امیدوارکننده بیان کنید و آنها را هر بار برای خودتان تکرار نمایید. مثلا با خودتان بگویید که آرزوهای دروغین را رها می کنم و فقط افکار مثبت را به درون خود راه می ‌دهم و اتفاق های خوب زندگی را مدنظر خود قرار می ‌دهم و در وحدت جهان نیز شریک می ‌شوم.

● اتصال به نور هستی بسیار مهم می باشد. همیشه وجود خدا را در زندگی خود و در ذهن خودتان متذکر شوید و هر کاری را با نام خدا آغاز نمایید و در زندگی برای همه کارهای خود از خدا کمک بگیرید. این جملات را با خود بگویید و تکرار کنید تا آرامش درونی بگیرید.

● به زندگی خودتان خوب فکر کنید و سوالاتی را درباره اینکه چه هدفی در زندگی دارید؟ و چه راه هایی را برای داشتن یک زندگی خوب و آرام انتخاب کرده ‌اید؟ را از خود بپرسید. برای پاسخ به این سوالات، لازم است که به ندای درون خود گوش بسپارید. آنگاه می بینید که پاسخ سوالاتتان را از درون خود می شنوید. بهتر است که به جواب هایی که از درون تان نشأت می‌گیرد، به خوبی بیندیشید.

مدیتیشن را دریابید.

 

قسمت چهارم: آرامش ندای درون و حقیقت مربوط به آن

یک سری کارها و روش های عملی برای مراقبه درون و تشخیص آن وجود دارد که در موارد زیر به آموزش آنها می پردازیم.

● حتماً به یک مکان آرامش بخش و بسیار خلوت برای تمرین کردن و مدیتیشن بروید زیرا اگر مکان مورد نظر شلوغ باشد، شما نمی توانید به راحتی به تمرین بپردازید و شلوغی محیط اطراف بر روی ذهن شما اثر می گذارد و آن تمرکز عمیق را از بین می برد. کوچکترین صداها یا حتی یک موسیقی آرام هم می تواند آرامش درونی شما را بر هم بزند.

● چشمانتان را ببندید تا هم تمرکزتان بیشتر شود و هم آرامش کامل داشته باشید و نگاهتان به وسایل دور و بر نباشد. سعی کنید تمام افکار منفی و اضافی را از ذهن خود پاک نمایید.

● در حالی که تمرکز کرده اید، چند نفس عمیق بکشید. محیط اطرافتان باید به حدی آرام و ساکت باشد که صدای نفس های خود را بتوانید بشنوید.

● در هنگامی که صدای نفس هایتان را می شنوید نیز باید تمرکز کافی را در این زمینه داشته باشید و بتوانید حواستان را به خوبی کنترل نمایید. در حقیقت شما نباید چیزی به جز صندلی که روی آن نشسته اید را حس کنید و صدایی غیر از صدای نفس هایتان را بشنوید.

 

● مراحلی که ذکر کردیم را با دقت کامل و به حدی انجام دهید که ذهنتان به یک آرامش عمیق دست یابد. این را بدانید که ذهن نباید دائماً کار کند و باید کمی استراحت به آن بدهید. در آخر باید بگوییم که نیاز نیست ندای درون شما یکسره با شما در حال حرف زدن باشد. شما باید کنترل صدای درونی خود را داشته باشید تا در زمان های مختلف که شما تشخیص می دهید، ساکت بماند.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *